22.4 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Σύγκρουση στο Μετς: «Λεωφορείο και τρόλεϊ έκαναν σφήνες και κόντρες» – Απίστευτη καταγγελία

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο 24ωρα μετά τις εικόνες ντροπής που εκτυλίχθηκαν στην περιοχή του Μετς, με οδηγούς λεωφορείου και τρόλεϊ να έρχονται στα χέρια μετά από σύγκρουση των δύο οχημάτων μεταξύ τους, οργή προκαλούν οι μαρτυρίες επιβατών για τα όσα προηγήθηκαν.

Όπως υποστηρίζουν επιβάτες, που μίλησαν στο MEGA, οι δύο οδηγοί έκαναν κόντρες στους δρόμους της Αθήνας με επικίνδυνες προσπεράσεις και σφήνες που προκάλεσαν στο τέλος το ατύχημα.

Οι επιβάτες που είχαν πληρώσει εισιτήριο για να πάνε στους προορισμούς τους, έβλεπαν τους δύο οδηγούς να τσακώνονται και τους τόνους μεταξύ τους να ανεβαίνουν επικίνδυνα.

«Έκαναν ελιγμούς που τους κάνεις με ΙΧ», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

«Στο ύψος στις Στήλες Ολυμπίου Διός το τρόλεϊ έκανε μία πολύ απότομη προσπέραση, άκρως επικίνδυνη. Τότε αντιλήφθηκα ότι κάτι συμβαίνει, ήταν τελείως αφύσικο. Στην επόμενη διασταύρωση στο Μετς, το τρόλεϊ έχει πάει στην αριστερή λωρίδα για να στρίψει με φλας κανονικά και πάει το λεωφορειάκι από τη δεξιά πλευρά παράνομα και στέκεται μπροστά του διαγώνια σαν να θέλει να τον κλείσει. Με το που ανάβει πράσινο ξεκινάνε μαζί και ο οδηγός τρόλεϊ αντιλαμβάνεται ότι πάει να πέσει πάνω του, κάνει ελιγμό για να το αποφύγει, όμως εκείνο συνέχισε την πορεία του και τρακάρανε», δήλωσε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

«Μια άτυχη στιγμή»

Γι’ αυτές τις καταγγελίες, ο ΟΑΣΑ δηλώνει άγνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο οδηγοί απέδωσαν τα όσα έγιναν σε μια άτυχη στιγμή.

Τα όσα ακολούθησαν στο λεωφορείο μετά το ατύχημα, με τους δύο οδηγούς να έρχονται στα χέρια, καταγράφηκαν από κάμερες κινητών τηλεφώνων.

Στο βίντεο ντοκουμέντο από το θλιβερό συμβάν φαίνονται τα θραύσματα από τα τζάμια στο εσωτερικό του τρόλεϊ, οι εναπομείναντες επιβάτες έχουν σηκωθεί για να βγουν από τις μπροστινές πόρτες και μπροστά τους η μάχη των δύο οδηγών συνεχίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο οδηγοί διαψεύδουν τα όσα τους καταλογίζονται εκτός φυσικά από το επεισόδιο, για το οποίο υπάρχει εικόνα.

To ατύχημα και οι εικόνες ντροπής που το συνοδεύουν πυροδοτούν αντιδράσεις, εν αναμονή της απόφασης του ΟΑΣΑ για τους δύο εμπλεκόμενους οδηγούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό