12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σόου Κράμαριτς, γκολ ο Λιβάγια και 4-1 η Κροατία τον Καναδά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κροατία επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στην αναμέτρηση με τον Καναδά, νίκησε 4-1 και έκανε ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στους ”16”, με την ομάδα από την Αμερική να γνωρίζει τον αποκλεισμό από την συνέχεια της διοργάνωσης έπειτα από δύο ήττες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Καναδά που μόλις στο 2′ άνοιξε το σκορ. Ο Μπιουκάναν σέντραρε από δεξιά και ο Ντέιβις με καταπληκτικό άλμα και δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Η Κροατία μετά το εικοσάλεπτο ανέβασε την απόδοσή της και στο 36′ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Ο Πέρισιτς έβγαλε μια υπέροχη μπαλιά και ο Κράμαριτς από πλάγια θέση έκανε το 1-1. Οκτώ λεπτά αργότερα η Χρβάρσκα ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ο γνώριμος μας από το πέρασμά του στην ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια με υπέροχο σουτ στα όρια της περιοχής έγραψε το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν υπέροχο, η μπάλα πήγαινε από την μια εστία στην άλλη και οι Κροάτες στο 70′ έκαναν το 3-1, πάλι με τον Κράμαριτς που μετά από ωραία ατομική ενέργεια εκτέλεσε μέσα από την περιοχή.

Ο Καναδάς κατέρρευσε, οι Κροάτες ήταν ασταμάτητοι και ο Μάγιερ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 4-1, έπειτα από ασίστ του Όρσιτς.

H βαθμολογία: Μαρόκο 4, Κροατία 4, Βέλγιο 3, Καναδάς 0

naftemporiki.gr 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό