20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σωτήρης Κοντιζάς: Η φωτό με την 1,5 έτους κόρη του ξετρέλανε τα social media

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ένας στοργικός πατέρας και μας το απέδειξε για ακόμη μια φορά με μια φωτογραφία μέσα από τα social media.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αυτό το διάστημα βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το MasterChef, καθώς ο έβδομος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2023.

Αν και στον διαγωνισμό μαγειρικής, τον βλέπουμε να είναι αυστηρός και απαιτητικός, στην «κανονική» του ζωή και στον ρόλο του ως πατέρας είναι τρυφερός και στοργικός.

Μπορεί ο κριτής του MasterChef να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να αποφεύγει να μας δείχνει τα πρόσωπα των παιδιών του, σήμερα (20/11) μας εξέπληξε ευχάριστα, καθώς δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία της 1,5 έτους κόρης του.

Πιο συγκεκριμένα, ο χαζομπαμπάς Σωτήρης Κοντιζάς φωτογράφισε την κόρη του, την ώρα που έτρωγε τραχανά, ακούγοντας παράλληλα μουσική, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Εμείς έτσι τρώμε τον τραχανά».

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το πρόσωπο της μικρής και όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω gallery μοιάζει στον πατέρα της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό