15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σχολές Ολυμπιακού: «Αγαπάμε το περιβάλλον» – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός δείχνει την περιβαλλοντολογική του ευαισθησία, όπως άλλωστε έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, παιδιά των «ερυθρόλευκων» σχολών από Καραϊσκάκη και Σαλαμίνα βρέθηκαν στις παραλίες των περιοχών τους και τις καθάρισαν από τα σκουπίδια.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές από τη σχολή Καραϊσκάκη έδωσαν το «παρών» στην παραλία του Πειραιά, Βοτσαλάκια, όπως και η σχολή Σαλαμίνας επισκέφτηκε παραλία του νησιού και περήφανοι οι μικροί έβγαλαν τη δική τους φωτογραφία στέλνοντας σε όλους μας το μήνυμα της ευαισθησίας για το περιβάλλον.

Τα παιδιά μάζεψαν τα σκουπίδια από τις παραλίες, φροντίζοντας να μην τα παρασύρει η θάλασσα στο βυθό και να διατηρηθεί καθαρή. Δεν είναι η πρώτη φορά που σχολές του Ολυμπιακού προχωρούν σε μία τέτοια κίνηση, με τα παιδιά και τους προπονητές από Καραϊσκάκη και Σαλαμίνα να στέλνουν με τη σειρά τους το δικό τους μήνυμα. Μία κοινωνική δράση η οποία θα πραγματοποιηθεί και άλλες φορές από τις σχολές μας σε όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε να βοηθούν όσο γίνεται να διατηρηθεί το περιβάλλον, στις παραλίες και όχι μόνο, καθαρό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό