23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Σφυριά» της Γουέστ Χαμ στην Τσέλσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τσέλσι προηγήθηκε δύο φορές στο «London Stadium» της Γουέστ Χαμ, αλλά τελικά δεν έφυγε ούτε με το βαθμό από την έδρα των «Σφυριών».

Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν των «μπλε» 3-2 στην εναρκτήρια συνάντηση της 15ης αγωνιστικής στην Αγγλία, κάνοντας απρόσμενο… δώρο στις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ που ακολουθούν την πρωτοπόρο, εφόσον βεβαίως «Πολίτες» και «Κόκκινοι» νικήσουν στα δικά τους παιχνίδια.

Ο αγώνας κρίθηκε με ένα εκπληκτικό (και ολίγον τυχερό) γκολ του πρώην αριστερού φουλ-μπακ του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουάκου, στο 87ο λεπτό.

Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ είχαν προηγηθεί με κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα στο 29΄, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 40΄ με πέναλτι του Μανουέλ Λαντσίνι, για να ξαναπάρει προβάδισμα η Τσέλσι στο 44΄ με τον Μέισον Μάουντ. 

Στην επανάληψη η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες μπήκε δυνατά και ισοφάρισε στο 56΄ με τον Τζάροντ Μπόουεν, για να έρθει τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα ο Μαζουάκου με μια απίθανη σέντρα-σουτ από τα αριστερά να ξεγελάσει τον Έντουαρντ Μεντί και να επαναφέρει την ομάδα του στις νίκες, εδραιώνοντάς την στην τέταρτη θέση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό