24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Σφαιρόπουλος για την περίπτωση Πετρούσεφ: «Όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει κάνει πολλές μεταγραφικές κινήσεις και στοχεύει σε μία καλή πορεία στη Euroleague. Ένας από τους στόχους του ωστόσο είναι ο Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος παραμένει παίκτης του Ολυμπιακού και μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια… τροπολογία στο ρόστερ του Γιώργου Μπαρτζώκα με την έλευση του Φουρνιέ.

Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει ένα τρομερό σύνολο και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποια αποχώρηση με την έλευση του Έβαν Φουρνιέ. Πολλά δημοσιεύματα από τη Σερβία θεωρούν ότι ο Πετρούσεφ θα αποχωρήσει και θα πάει δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνει.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα του Βελιγραδίου, ρωτήθηκε για την περίπτωση του Σέρβου φόργουορντ και ξεκαθάρισε ότι είναι ευπρόσδεκτος, ωστόσο εξαρτάται από τον Ολυμπιακό το τι θα κάνει μιας και έχει ακόμα συμβόλαιο.

Διαβάστε όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

«Ο Πετρούσεφ είναι ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού, εκείνοι αποφασίζουν, δεν ξέρουμε τίποτα. Φυσικά και είναι και Σέρβος, αλλά όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό, όχι από εμάς γιατί έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Οι περισσότεροι τραυματισμοί που είχαμε την περασμένη σεζόν ήταν άτυχοι, όχι επειδή κάναμε κάτι λάθος… Κάποια παιχνίδια παίξαμε υπέροχα, μερικά άσχημα λόγω τραυματισμών… Γι’ αυτό έχουμε τώρα ένα ρόστερ με 16 ονόματα να καλύψουμε αυτές οι καταστάσεις, και μας καθοδηγούσε και η ποιότητα και η ποσότητα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό