21 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

«Σφαγή» στους ανεξάρτητους βουλευτές – Μπαράζ επιστολών στον Τασούλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στους κόλπους των ανεξάρτητων βουλευτών οι οποίοι κατά πως φαίνεται δεν πρόκειται να βρουν κοινό τόπο όσον αφορά στη δημιουργία νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, παρά την κίνηση την περασμένη εβδομάδα ορισμού του Μιχάλη Χουρδάκη στη θέση του εκπρόσωπου τους στη Διάσκεψη των Προέδρων.

Ο Παύλος Σαράκης με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής διαμαρτύρεται έντονα για την επιλογή αυτή, ενώ την ίδια ώρα η Αθηνά Λινού απέσυρε τη στήριξη της στο πρόσωπο του Μιχάλη Χουρδάκη.

«Σας δηλώνω ότι, προ της ως άνω απόφασής σας, ουδέποτε μου κοινοποιήθηκε έγγραφη πρόσκληση από το Προεδρείο της Βουλής, προκειμένου να δηλώσω εγγράφως το πρόσωπο που επιθυμώ να με εκπροσωπεί στην Διάσκεψη των Προέδρων», αναφέρει στην επιστολή του προς τον Κώστα Τασούλα ο Παύλος Σαράκης και ζητά να του γνωστοποιηθεί η έγγραφη πρόσκληση προς τον ίδιο και τους υπόλοιπους ανεξάρτητους βουλευτές και εν συνεχεία να ανακληθεί η απόφαση ορισμού του Μιχάλη Χουρδάκη ως μη νομότυπη.

Όσον αφορά στην απόσυρση της «ψήφου εμπιστοσύνης» της Αθηνάς Λινού, η ανεξάρτητη βουλευτής φαίνεται πως δεν είχε αντιληφθεί ότι ο κ. Χουρδάκης θα έχει δικαίωμα ψήφου στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για τον σχηματισμό 3/5 σε σχέση με τον διορισμό επικεφαλής ανεξάρτητων Αρχών.

Επιστολή στον Κώστα Τασούλα απέστειλε και ο ανεξάρτητος προερχόμενος από τους Σπαρτιάτες Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, δηλώνοντας πως δεν έδωσε τη συγκατάθεση του για τον ορισμό του Μιχάλη Χουρδάκη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό