25.8 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Κικίλιας να αφήσει τα επικοινωνιακά τερτίπια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Πυρά κατά του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο τις πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα, κάνοντας λόγο για «επικοινωνιακά τερτίπια», την ώρα που το Πυροσβεστικό Σώμα αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις ενόψει μιας δύσκολης αντιπυρικής περιόδου.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Εν μέσω μιας δύσκολης αντιπυρικής περιόδου, ο αρμόδιος υπουργός κ. Κίκιλιας αντί να φροντίσει για την κάλυψη των τεράστιων ελλείψεων που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα σε έμψυχο δυναμικό αλλά και σε εξοπλισμό, επιδίδεται σε επικοινωνιακά τερτίπια.

Την περασμένη Τετάρτη έσπευσε να διακινήσει fake news, “βαφτίζοντας” εμπρηστές δύο πολίτες που επιχείρησαν να κατασβέσουν την πυρκαγιά στη Λεωφόρο Βάρης -Κορωπίου στην έναρξη της εκδήλωσης της.

Και χθες το βράδυ, μετά τον περιορισμό της πυρκαγιάς στην Κερατέα, έσπευσε με αναρτήσεις στο Facebook να μοιράζει συγχαρητήρια στο Πυροσβεστικό Σώμα, το οποίο δίνει μια άνιση μάχη όλες αυτές τις ημέρες.

Το καλύτερο που έχει να κάνει ο κ. Κικίλιας για τις γυναίκες και τους άνδρες της Υπηρεσίας είναι να λύσει άμεσα τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για τα οποία ευθύνεται ο ίδιος και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό