27.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης φτιάχνει το βίντεο, ο Φάμελλος θέλει συμμαχίες και ο Πολάκης ξεκινά περιοδείες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε χθες νέο χτύπημα με μια ανάρτηση του που παρουσίαζε το σύνθημα «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» συνοδεύοντας το με το #είμαι εδώ, δηλώνοντας παρών στις εξελίξεις ωστόσο δεν έχει προλάβει ακόμη σύμφωνα με πληροφορίες του flash.gr να φτιάξει το βίντεο με το οποίο θα ανακοινώνει επίσημα την υποψηφιότητα του.

Όπως έλεγαν στενοί του συνεργάτες, είναι διαρκώς σε συσκέψεις και κάνει πολλά ραντεβού με αποτέλεσμα το θέμα της ανακοίνωσης να έχει πάει κάποιες μέρες πίσω, ενώ σημείωναν επίσης με νόημα πως δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης.

Μάλιστα ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από την απήχηση και τον θόρυβο που προκάλεσε μια απλή ανάρτηση του ενώ έχουν πέσει και προτάσεις στο τραπέζι να γίνει η ανακοίνωση μετά την επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που είναι στις 5 Οκτωβρίου, αν και δεν είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Φαίνεται ότι μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα έχει επισημοποιήσει την κάθοδο του εκ νέου στην κούρσα της ηγεσίας ενώ ήδη ετοιμάζονται οι περιοδείες του σε ολόκληρη τη χώρα καθώς ο ίδιος επιθυμεί μέχρι την πρώτη κάλπη στις 24 Νοεμβρίου να έχει γυρίσει την Ελλάδα δύο φορές, ρίχνοντας όλο το βάρος στην αδιαμεσολάβητη επαφή του με τα μέλη του κόμματος.

«Κλειδωμένος» ο Φάμελλος – Ήθελαν Τεμπονέρα κάποιοι από τους «87»

Το τοπίο αρχίζει πλέον και ξεκαθαρίζει και για το στρατόπεδο των «87» καθώς η Όλγα Γεροβασίλη ξεκαθάρισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως δεν σκοπεύει να είναι υποψήφια για την Προεδρία του κόμματος. Μπορεί η συντριπτική πλειονότητα των «87» να της ζητούσε να είναι εκείνη απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη ωστόσο η ίδια όπως είχε γράψει και το flash.gr από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να σήκωσε το βάρος της σύγκρουσης με τον πρώην Πρόεδρο και να βγήκε μπροστά με αιχμηρές δηλώσεις ωστόσο δεν επιθυμούσε επ’ ουδενί να μπει σε μια τόσο τοξική μάχη για την ηγεσία.

Ο Σωκράτης Φάμελλος είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για να εκφράσει τους «87» και οι συζητήσεις είναι συνεχείς προκειμένου να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή στήριξη στο πρόσωπο του. Κι αυτό γιατί υπάρχουν και δυνάμεις εντός των «87» που προτιμούσαν έναν άλλον υποψήφιο. Για παράδειγμα κάποιοι «φλέρταραν» τις προηγούμενες μέρες με τον Διονύση Τεμπονέρα ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε να μπει στη φωτιά.

Έτσι ο πρώην Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ζυγίζει όλα τα δεδομένα, κάνει επαφές και θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες την απόφαση του ενώ με συνεντεύξεις όπως αυτή που έδωσε χθες στο ATTICA TV «στρώνει» το έδαφος κι ας δηλώνει ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για πει αν θα είναι υποψήφιος.

«Παραμένω στη συζήτηση για μια πολιτική πρόταση για την επόμενη ημέρα των εκλογών. Πρέπει να υπάρχει πολιτική πρόταση, όχι μόνο νέος πρόεδρος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του flash.gr, η υποψηφιότητα του έχει «κλειδώσει» και η ανακοίνωση θα γίνει στο χρόνο που ο ίδιος θα επιλέξει, πιθανότατα αμέσως μετά τον Στέφανο Κασσελάκη.

Χρόνος για χάσιμο άλλωστε δεν υπάρχει καθώς ο Παύλος Πολάκης ετοιμάζεται ήδη να ξεκινήσει περιοδείες και συναντήσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Πλέον κάνει αισθητή την παρουσία του όχι μόνο μέσω των social media αλλά και με δηλώσεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ενώ είναι ο μόνος που έχει παρουσιάσει την πολιτική του πλατφόρμα με θέσεις και προτάσεις για το πως θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό