16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Καμία ουσιαστική απάντηση από την κυβέρνηση για τις υποκλοπές – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Με μία σκωπτική ανακοίνωση σχολιάζει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για τα δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου, σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήταν πράγματι για γέλια οι ισχυρισμοί τους αν τα πεπραγμένα τους δεν ήταν τόσο επικίνδυνα για τη δημοκρατία».

«Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου σε νέα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του Κυριακάτικου τύπου είναι τόσο αστεία που ούτε λίγο ούτε πολύ μας καλεί να εκφράσουμε και την συμπαράστασή μας στον «κακόμοιρο» πρωθυπουργό μας που ο ίδιος ήταν στόχος παρακολουθήσεων» σημείωσε ο κ. Ηλιόπουλος.

Ακολούθως υποστηρίζει ότι «πέρα από τους γελοίους ισχυρισμούς, για μια ακόμη φορά καμία ουσιαστική απάντηση δε δίνει η κυβέρνηση» και εξηγεί: «Ούτε λέξη για το αν θα ζητήσουν απαντήσεις μέσω της ΑΔΑΕ από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, για το αν παρακολουθούσαν υπουργούς, στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, ευρωβουλευτές και δημοσιογράφους. Ούτε κουβέντα για το δημοσίευμα της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ” που αποκαλύπτει ότι το παράνομο λογισμικό Predator λειτουργούσαν αποσπασμένοι αστυνομικοί των οποίων πλέον γνωρίζουμε ονόματα και διευθύνσεις».

Τσίπρας: «Να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό