24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Δεύτερη ευκαιρία σε Σπίρτζη – Επίπληξη και διορία για εξηγήσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να επιβάλει επίπληξη για ασέβεια στον Χρήστο Σπίρτζη και να του δώσει deadline έως τις 23 Αυγούστου για να παραστεί ενώπιον της Επιτροπής και να δώσει εξηγήσεις.

Ο Χρήστος Σπίρτζης απουσίαζε από τη συνεδρίαση της Τρίτης (6/8) στην οποία κλήθηκε ώστε να εξεταστεί το αίτημα 70 μελών του κόμματος, που με επιστολή τους (στις 11 Ιουλίου) ζητούσαν να διαγραφεί από το κόμμα καθώς του προσάπτουν «προσωπική ατζέντα» και τον κατηγορούν για «αντικαταστατική και αντικομματική συμπεριφορά».

Ουσιαστικά, δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στον Χρήστο Σπίρτζη από την Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ που αποφάσισε να επιβάλλει «επίπληξη» στον πρώην υπουργό και θα συνεδριάσει εκ νέου για το θέμα του στις 23 Αυγούστου.

Πηγές Κουμουνδούρου έλεγαν με νόημα πως «ανάμεσα στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις να βρει τον χρόνο να εμφανιστεί ενώπιον οργάνου». Ο ίδιος ο πρώην υπουργός, είχε κάνει γνωστό από τη Δευτέρα πως δεν θα πάει στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής.

Σημειωτέον ότι η δημόσια παρουσία του κ. Σπίρτζη βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης στην Επιτροπή Δεοντολογίας ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ο πρώην υπουργός απάντησε με επιστολή του στην κλήτευση του πειθαρχικού οργάνου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό