20.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Συρίγος σε Βασάλο: «Μήπως να αρχίσεις να μιλάς και εδώ για να κάνουμε και εμείς νούμερα;»

Ειδήσεις Ελλάδα

O Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο YouTube και την εκπομπή του με τίτλο «Τι θα φάμε καλέ; »στο κανάλι του Raw House.

Την 1η του Σεπτέμβρη είχε κυκλοφορήσει το τρέιλερ της δεύτερης αυτής σεζόν της διαδικτυακής εκπομπής του, το οποίο ήταν μάλιστα πολλά υποσχόμενο.

Έτι με αφορμή τα όσα αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην τελευταία του μαγειρική εκπομπή στο Youtube, αλλά και όσα αποκαλύπτει γενικώς στο κανάλι του, ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος του πρότεινε να φοράει και στη δική τους εκπομπή την ποδιά του για να αρχίσει να μιλάει και να κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν ο Κωσταντίνος Βασάλος ρωτήθηκε για την πρόταση που είχε κάνει ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με μια πιθανή συνεργασία των δύο αντρών στη νέα βραδινή εκπομπή του.

«Είχα κάνει μια κουβέντα με τον Νίκο τότε, πολύ ποδαράτη. Μια διερευνητική κουβέντα κάναμε, μεταξύ σοβαρού και αστείου. Σε αυτήν την κουβέντα με ρώτησε αν θα έκανα κάτι τέτοιο. Δεν μου είπε ότι θα έπαιρνα τη θέση της Βάνιας. Δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο, με ρώτησε διερευνητικά» είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Εγώ τρέμω για το Σαββατοκύριακο που θα βγει ο Νίκος και τι θα πει το στόμα του. Οπότε, ας το αφήσουμε να περάσει».

Εκεί λοιπόν παρενέβη ο Νίκος Συρίγος σχολιάζοντας: «Εγώ έχω να κάνω μια παρατήρηση, σοβαρή, που θα βοηθήσει και την εκπομπή. Μήπως να φοράς ποδιά και εδώ; Γιατί με το που βάζεις την ποδιά αρχίζεις και μιλάς και τα λες; Μήπως να φορέσεις την ποδιά σου, να αρχίσεις να τα χώνεις για να κάνουμε εμείς τα νούμερα και να αφήσεις το youtube;».

«Να τα χώνω θέλεις;», τον ρώτησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ ακούγονταν από το πάνελ γέλια και η φράση: «Ωωω, τι του είπε»!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό