30.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

«Συντετριμμένος» ο Χάρι – Πάει Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την οικογένειά του

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην αντεπίθεση βγαίνει ο πρίγκιπας Χάρι ο οποίος έχει βάλει ψηλά στην ατζέντα του ένα ταξίδι αστραπή στο Λονδίνο προκειμένου να αντιμετωπίσει την οικογένειά του και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Αυτά ισχυρίζεται μια πηγή κοντά στον γαλαζοαίματο πρίγκιπα ο οποίος φαίνεται να είναι συντετριμμένος από τη συμπεριφορά των οικείων του τόσο προς το πρόσωπό του όσο και προς την οικογένειά του.

Η απόφαση του Δούκα του Σάσεξ ήρθε μετά την «απαξίωση» του για τους εορτασμούς των γενεθλίων του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου στο Trooping the Color. Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται ότι παρακολούθησε την εκδήλωση από την τηλεόραση ενώ όπως αναφέρει η πηγή ήταν ιδιαίτερα «αναστατωμένος και συγκινημένος» όταν είδε το βίντεο της πριγκίπισσας Κέιτ. Τότε είναι που αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Η ίδια πηγή είπε στο περιοδικό Closer: «Δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Όπως λέει, θα πάει στο Λονδίνο και θα τους αναγκάσει να τον αντιμετωπίσουν. Εξάλλου, είναι ακόμα πρίγκιπας, εξακολουθούν να είναι η οικογένειά του και είτε τους αρέσει είτε όχι, δεν δέχεται να τον παραμερίζουν».

Μάλιστα προσέθεσε «Συνεχίζει να είναι αποκαρδιωμένος και μπερδεμένος με τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει η Αγγλική βασιλική οικογένεια. Είναι σαν να μην υπάρχει πια».

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, δέχτηκε κριτική αφού αποκάλυψε μια σειρά από λιχουδιές για σκύλους υπό την επωνυμία της American Riviera Orchard την ίδια μέρα που η πριγκίπισσα Κέιτ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι διαγνώσθηκε με μια μορφή καρκίνου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό