19.8 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Συνομιλία «έπος» ανάμεσα σε Καρπάνο και Μήτογλου []

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία επική στιχομυθία κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό AKTOR (12/20), ανάμεσα στον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης Καρπάνο και τον Ντίνο Μήτογλου.

Λίγο πριν ο Λεσόρ εκτελέσει βολές, ο διαιτητής είπε στον Έλληνα φόργουορντ του Παναθηναϊκού AKTOR να βάλει την μπλούζα μέσα από το σορτσάκι του. Εκείνος δεν υποδέχθηκε τόσο καλά… την παρατήρηση, με τον κ. Καρπάνο να του λέει στη συνέχεια: «Βάλε τη φανέλα μέσα, να τη βάζεις για να είσαι πιο όμορφος»!

Η στιχομυθία αποτυπώθηκε στο VIDEO από τη μετάδοση της αναμέτρησης.

Τα χρειάστηκαν οι «πράσινοι» αλλά εν τέλει λύγισαν τον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατάφερε να κάμψει με μεγάλη δυσκολία τον μαχητικό ΠΑΟΚ, με σκορ 93-96 με mvp τον φοβερό και τρομερό Κέντρικ Ναν. Σε έναν αγώνα όπου ήταν «θρίλερ» σε όλη του την διάρκεια, και με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σταθερά μπροστά στο σκορ, το τριφύλλι πήρε την νίκη. Ο Ματίας Λεσόρ και ο Τζέριαν Γκραντ διασώθηκαν και αυτοί μαζί με τον Ναν, και προσέφεραν αρκετές βοήθειες τόσο στην άμυνα και στα ριμπαόυντ όσο και στην επίθεση. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έδωσε το μάξιμουμ των δυνάμεων του, αλλά στο τέλος λύγισε αφού το χάσμα της ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό