19.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνεχίζονται τα προβλήματα του Ρονάλντο μετά το περιστατικό στο Λίβερπουλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε από την Έβερτον το περασμένο Σάββατο (0-1) ύστερα από μια νέα απογοητευτική εμφάνιση, την οποία βάρυνε έτι παραιτέρω η απαράδεκτη χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο να χτυπήσει το χέρι ενός παιδιού και να του ρίξει το τηλέφωνο στο έδαφος, την ώρα που έμπαινε στα αποδυτήρια.

Η περιφερειακή αστυνομία, μάλιστα, ξεκίνησε έρευνα μετά το περιστατικό και ο Ρονάλντο, θέλοντας να προλάβει τα χειρ’οτερα, κάλεσε το νεαρό οπαδό της Έβερντον, Τζέικ Χάρντινγκ, στο «Ολντ Τράφορντ» για να επανορθώσει.

Όπως αναφέρει η Liverpool Echo, η πρόταση αυτή θα απορριφθεί. Η μητέρα του νεαρού οπαδού, Σάρα Κέλι, μίλησε για «επίθεση» που άφησε μώλωπες στο χέρι του γιου της κι εξήγησε γιατί το παιδί δεν θα πάει στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Αν κάποιος σου επιτεθεί στον δρόμο και μετά σε καλούσε για δείπνο, θα το έκανες; Μόνο και μόνο επειδή είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Γιατί να το κάνουμε; Είναι σαν να του χρωστάμε μια χάρη, αλλά λυπάμαι, δεν το κάνουμε. Απορρίψαμε ευγενικά την πρόταση να πάμε στη Γιουνάιτεντ επειδή ο Τζέικ δεν θέλει να πάει και δεν θέλει να δει τον Ρονάλντο. Το είπε ξεκάθαρα», δήλωσε η κυρία Κέλι.

«Αυτά δεν είναι λόγια δικά μου, είναι του γιου μου. Τελικά, αυτό είναι το θέμα. Τον επηρέασε περισσότερο από εμένα, οπότε του έδωσα τα πάντα για να αποφασίσει. Δεν θέλει να πάει στη Γιουνάιτεντ, δεν θέλει να πάει να δει τον Ρονάλντο. Το μόνο που λέω αυτή τη στιγμή είναι πως το θέμα βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας», εξήγησε η νεαρή γυναίκα. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό