27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

«Συνεχίζονται οι επαφές της Τζένοα με τον Κοτάρσκι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζει για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Μπάνια Λούκα στην Τούμπα. Το πρώτο επίσημο ματς τη σεζόν, είναι για τα προκριματικά του Champions League, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν ως στόχο να περάσουν για πρώτη φορά στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Μία ομάδα που βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα είναι η Τζένοα, η οποία πούλησε τον βασικό της. Στα δύο φιλικά που έχει δώσει η ομάδα, βασικός έχει παίξει ένας παλιός μας γνώριμος, ο Νίκολα Λεάλι, ο οποίος είχε περάσει τη σεζόν 2017-2018 από τον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport», η Τζένοα εξακολουθεί να έχει ως πρώτη επιλογή της τον Ντόμινικ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ. Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για επαφές της ιταλικής ομάδας με την πλευρά του παίκτη και του ΠΑΟΚ, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο deal, με τον Κροάτη να αναμένεται βασικός στο ματς με την Μπάνια Λούκα.

Δείτε το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας

«Η Τζένοα πρέπει να βρει γρήγορα ένα βασικό τερματοφύλακα. Προς το παρόν, έχει παίξει τα δύο φιλικά με τον Λεάλι. Η πρώτη επιλογή είναι πάντα ο Κοτάρσκι από τον ΠΑΟΚ. Η διαπραγμάτευση είναι πλέον ανοιχτή και είναι πιθανό να καταλήξει σε θετική κατάληξη. Ωστόσο, οι εναλλακτικές λύσεις Ρόμαν, Σιλβέστρι και Γκολίνι παραμένουν σε ισχύ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό