16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα από την κυβέρνηση της ΝΔ»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Κυβέρνηση των Άριστων του κ. Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη

Την οργισμένη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προκαλούν όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση της υποκλοπής του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, από την ΕΥΠ και όσα ισχυρίζονται κυβερνητικά στελέχη.

Σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνει, ότι «συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα από την Κυβέρνηση της ΝΔ σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών», υπογραμμίζοντας ότι «ενώ η Εισαγγελέας επικαλείται το νόμο για το απόρρητο της διαδικασίας, η Κυβέρνηση διαρρέει πληροφορίες για Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους. Τους διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας, αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ζητά «οι αρμόδιοι Υπουργοί, ο κ. Κοντολέων και ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ κ. Δεμίρης να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την επόμενη εβδομάδα και να πουν όλη την αλήθεια». «Καλούμε την ελληνική Δικαιοσύνη να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις» προσθέτει και τονίζει, ότι «ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια».

«Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η Κυβέρνηση των Άριστων του κ. Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη», αναφέρεται στην ανακοίνωση και καταλήγει: «Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας. Δεν θα εργαλειοποιήσει με επικοινωνιακούς όρους θέματα που αφορούν τον πυρήνα της λειτουργίας του πολιτεύματος, όπως κάνει η ΝΔ και όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα στο φως».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό