21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνεχίζει τρίτος ο ΠΑΣ Γιάννινα, 3-2 τον Βόλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία του στο εφετινό πρωτάθλημα, νικώντας 3-2 με ανατροπή τον Βόλο στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και παραμένει στην τρίτη θέση, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει αύριο ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Λαμία.

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, ήταν η ομάδα που αιφνιδίασε ανοίγοντας το σκορ μόλις στα 40 δευτερόλεπτα από την έναρξη, με τον Ορόζ. Στο 6΄ οι Θεσσαλοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Λοντίγκιν να κάνει διπλή απόκρουση σε σουτ των Φαν Βέερτ και Ροσέρο και στο 12΄ έγινε το 1-1 από την κεφαλιά του Κάργα, σε εκτέλεση κόρνερ.

Η ομάδα της Μαγνησίας ξαναπήρε προβάδισμα στο 40΄ με εκπληκτικό ψαλίδι του Νίνη, ενώ στο 45΄+1 είχε δοκάρι, με τον Σοάρες.

Στο 57΄ ο Περέα ισοφάρισε για δεύτερη φορά για τους Γιαννιώτες, σε φάση που ελέγχθηκε από το VAR για οφσάιντ στην αρχή της φάσης και χέρι του Κολομβιανού επιθετικού.

Η ολική ανατροπή των Ηπειρωτών ολοκληρώθηκε στο 86ο λεπτό, με το πέναλτι του Εραμούσπε. Η παράβαση καταλογίστηκε στο 82΄ για πάτημα στον Πίρσμαν εντός περιοχής κι εκτελέστηκε τέσσερα λεπτά αργότερα, καθώς έγινε εκ νέου χρήση του VAR.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό