24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Συνεχίζει η Κράσνονταρ να πιέζει για τον Λιβάι Γκαρσία – Το ποσό που δίνει στην ΑΕΚ» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση, αλλά και τις αποχωρήσεις. Ένας από αυτούς που φημολογείται πως δεν θα συνεχίσει στην Ένωση, είναι ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έχει μία μεγάλη πρόταση από την Ρωσία και συγκεκριμένα από την Κράσνονταρ. 

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ρωσία, ο «δικέφαλος» έχει μία μεγάλη πρόταση για τον επιθετικό από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ με μπόνους που μπορούν να φτάσουν και τα 2 εκατομμύρια. Παράλληλα, το συγκεκριμένα δημοσίευμα, επισημαίνει πως η ΑΕΚ έχει απορρίψει δύο προτάσεις της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ύψους 17 και 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Εξαιτίας της υπόθεσης… Ντάτρο Φοφανά, η ΑΕΚ σκέφτεται τις λύσεις της για το επιθετικό κομμάτι που «πονάει» και μία πώληση του Λιβάι Γκαρσία θα ήταν εφικτή. Την περσινή χρονιά, ο διεθνής με το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, κατάφερε να σκοράρει 14 γκολ σε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Την φετινή περίοδο, έχει ξεκινήσει καλά, έχοντας έξι γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια. Αξίζει να αναφερθεί πως τα πέντε από αυτά, προήλθαν στα προκριματικά του Conference League απέναντι σε Ίντερ Εσκάλδες και Νόα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό