19.6 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Συνελήφθη πασίγνωστος TikToker για τη δολοφονία ψυχολόγου – Βρέθηκε τυλιγμένος σε μουσαμά

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη σύλληψη του πασίγνωστου TikToker «Mr Prada» προχώρησαν οι αρχές στις ΗΠΑ, καθώς θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία ενός 69χρονου ψυχαναλυτή στη Λουιζιάνα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός TikToker και influencer Terryon Ismael Thomas, 20 ετών, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης 1 Οκτωβρίου στο Ντάλας του Τέξας, μετά από ανθρωποκυνηγητό, ανέφερε το WVUE.

Ο influencer κρίθηκε βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του William Nicholas Abraham, 69 ετών, το σώμα του οποίου βρέθηκε τυλιγμένο σε έναν μουσαμά που είχε πεταχτεί σε έναν δρόμο την Κυριακή έξω από το Baton Rouge.

Την 1η Οκτωβρίου 2024, το αστυνομικό τμήμα του Μπατόν Ρουζ στη Λουιζιάνα εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Tiktoker για πολλαπλές κατηγορίες. Σύμφωνα με πηγές, ένας αξιωματικός επιχείρησε να σταματήσει ένα μαύρο Lincoln MKZ στη λεωφόρο North Sherwood Forest Boulevard. Πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου ήταν ο Mr Prada, ο οποίος δε σταμάτησε όταν του ζητήθηκε. Αντίθετα, ο Mr Prada κατάφερε να ξεφύγει, τρακάροντας ένα περιπολικό.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του οδηγού από τις κάμερες ασφαλείας και τον έκρινε ως πρόσωπο ενδιαφέροντος για τη δολοφονία του ψυχολόγου.

Το όχημα που οδηγούσε ο Mr Prada ανήκε στον ψυχολόγο William Nicholas Abraham, όπως επιβεβαίωσαν αργότερα οι αρχές. Το άψυχο σώμα του θύματος βρέθηκε τυλιγμένο σε ένα κομμάτι μουσαμά την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου.

Ο Abraham, γνωστός ιερέας και ψυχολόγος στην κοινότητα Μπατόν Ρουζ, πέθανε από σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι.

Το σώμα του βρέθηκε σε φρικτή κατάσταση, με μώλωπες να καλύπτουν το κεφάλι, τους ώμους και τον λαιμό του, σύμφωνα με τον σερίφη Gerald Sticker, ο οποίος περιέγραψε το σκηνικό ως «μια πολύ βίαιη και σωματική επίθεση».

Να σημειωθεί ότι λίγους μήνες πριν, ο Mr Prada είχε αναφέρει πως πάσχει από διπολική διαταραχή και πως περνά μανιακό επεισόδιο.

Ποιος είναι ο Mr Prada

Ο νεαρός γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2004 στη Λουιζιάνα της Αμερικής. Έχει δύο λογαριασμούς στη δημοφιλή πλατφόρμα και έχει συγκεντρώσει συνολικά 8.2 εκατομμύρια followers.

Στα βίντεό του ο 20χρονος έκανε αστεία σχετικά με την ερωτική και φοιτητική του ζωή, τους φίλους και την οικογένειά του. Έγινε πρώτη φορά viral το 2022 όταν ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μιλούσε για το γεγονός ότι είναι συναισθηματικά μη διαθέσιμος στις σχέσεις του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό