26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Συνελήφθη πασίγνωστος δικηγόρος για ενδοοικογενειακή βία – Τι δήλωσε η σύζυγός του στο flash.gr

Ειδήσεις Ελλάδα

Δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος διάσημου δικηγόρου σχηματίστηκε από το τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στο Α.Τ. Ομόνοιας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η σύζυγος του πασίγνωστου ποινικολόγου βρέθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη, με την ίδια να υποστηρίζει –όπως και ο σύζυγός της- πως έπεσε από τη σκάλα.

Το flash.gr επικοινώνησε με τη σύζυγό του γνωστού δικηγόρου, η οποία υποστήριξε πως είχε ένα ατύχημα και χτύπησε, πέφτοντας από σκάλες μέσα στο σπίτι της. Αυτή τη στιγμή, όπως είπε, είναι εκτός νοσοκομείου και αναρρώνει σπίτι της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αργά το βράδυ του Σαββάτου (15/6) η Αστυνομία ενημερώθηκε από γιατρό ιδιωτικής κλινικής στους Αμπελοκήπους ότι υπάρχει περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Όταν αστυνομικοί έφτασαν στην κλινική, διαπίστωσαν πως επρόκειτο για έναν πασίγνωστο ποινικολόγο και τη σύζυγό του που έφερε σοβαρά τραύματα.

Ο γιατρός ισχυρίζεται πως τα τραύματα έγιναν από ανθρώπινο χέρι

Το ζευγάρι ανέφερε πως η γεννημένη το 1987 σύζυγος του ποινικολόγου είχε πέσει από τις σκάλες κάτι που το υποστήριζε κ ο ίδιος. Όμως ο γιατρός της κλινικής επέμενε ότι τα τραύματα αυτά έχουν προκληθεί από ανθρώπινο χέρι κ όχι από πτώση. Το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης ενημέρωσε το Κέντρο της ΓΑΔΑ κ από εκεί μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας του Τμήματος Ομονοίας.

Εκεί ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας όπου ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία για το περιστατικό. Ο γιατρός κατέθεσε πως τα τραύματα έχουν προκληθεί από ανθρώπινο χέρι και οι δύο δικηγόροι επέμειναν πως ήταν από πτώση χωρίς κανένας από τους δύο να υποβάλει μήνυση.

Μετά από αυτή τη διαδικασία ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας που ζήτησε να συλληφθεί ο δικηγόρος. Σήμερα το πρωί, οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών όπου του πήραν αποτυπώματα και φωτογραφίες.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή από τον οποίο ο δικηγόρος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την απολογία του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό