30.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνελήφθη ο Jean Alesi επειδή έβαλε πυροτέχνημα στο γραφείο του πρώην κουνιάδου του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Jean Alesi, o 57-χρονος πρώην πιλότος της Formula 1 συνελήφθη την Δευτέρα στη πόλη Αβινιόν της Γαλλίας, επειδή έβαλε ένα πυροτέχνημα στο παράθυρο του γραφείου του πρώην κουνιάδου του το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10 το βράδυ, τοπική ώρα, της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου, όταν ντόπιοι κάλεσαν την αστυνομία, αφού άκουσαν εκρήξεις έξω από ένα κτίριο. Ο αδερφός του Alesi, ο Jose τέθηκε υπό κράτηση την Κυριακή, επειδή ένα όχημα που φαινόταν να φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος του άνηκε. Τελικά ο πρώην πιλότος της F1 παραδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στις αρχές.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Jean Alesi, το βράδυ του Σαββάτου, δανείστηκε το όχημα του αδελφού του και το οδήγησε στο γραφείο του κουνιάδου του, μαζί με τον γιο του και έναν φίλο του γιου του. Το πυροτέχνημα προκάλεσε υλικές ζημιές στο παράθυρο και στα παντζούρια, με τον κουνιάδο να έχει καταθέσει μήνυση για τις ζημιές αυτές, αλλά ισχυρίζεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Jean Alesi.
Ο κουνιάδος του Alesi, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, έχει χωρίσει με την αδερφή του πρώην πιλότου της Formula 1, κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει κίνητρο για το περιστατικό. Ωστόσο ο Alesi χαρακτήρισε το θέμα ως “ένα κακόγουστο αστείο” και πως άναψε το πυροτέχνημα χωρίς να φανταστεί πως θα προκαλέσει τέτοια ζημιά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό