26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Συνελήφθη ο εργοδηγός για το εργατικό δυστύχημα στο Ζαγόρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Τραγωδία συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας, 27 Μαΐου, στην Αρίστη Ζαγορίου, με έναν νεκρό και έναν τραυματία, σε εργατικό δυστύχημα. Οι δυο άνδρες έσκαβαν χαντάκι 1,5 μέτρου σε έργα για το αποχετευτικό δίκτυο της περιοχής όταν κατέρρευσαν τα πλαϊνά και καταπλακώθηκαν από μεγάλο όγκο χωμάτων.

Έπειτα από επιχείρηση της 5ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής που έσπευσαν για τον απεγκλωβισμό τους, ανασύρθηκε νεκρός ένας 62χρονος, ενώ ο δεύτερος εργάτης μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Η αστυνομία συνέλαβε τον εργοδηγό του έργου ο οποίος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Ζαγορίου.

Την οδύνη του για το δυστύχημα στα έργα κατασκευής της Αρίστης εκφράζει με γραπτή δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης. Στην ίδια δήλωση τονίζει ότι τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται ήδη από τις αρμόδιες Αρχές.

Η δήλωση αναλυτικά έχει ως εξής:

«Εκφράζω την οδύνη μου για το σημερινό δυστύχημα στο έργο κατασκευής της αποχέτευσης της Τοπικής Κοινότητας Αρίστης, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας εργαζόμενος, από τους πλέον έμπειρους της αναδόχου εταιρίας.

Εκφράζω τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση στον έτερο εργαζόμενο που τραυματίστηκε στο ίδιο συμβάν.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται ήδη από τις αρμόδιες αρχές.

Εμείς ως Περιφέρεια Ηπείρου εκείνο που αυτή την ώρα μπορούμε να πούμε στην οικογένεια του θύματος, , πέρα από τα συλλυπητήριά μας, είναι ότι θα της συμπαρασταθούμε με κάθε δυνατό τρόπο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό