15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνελήφθη ο δράστης για τον θανάσιμο πυροβολισμό σε συμπλοκή σε καταυλισμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη σύλληψη του Ρομά που χθες πυροβόλησε και σκότωσε ομόφυλό του κατά τη διάρκεια συμπλοκής μέσα στον καταυλισμό των Μεγάρων, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο δράστης είχε καταφέρει να διαφύγει και αναζητούνταν από τους αστυνομικούς. Πρόκειται για ένα Ρομά ηλικίας 36 ετών, ο οποίος είχε αντιδικία με ένα ομόφυλό του ηλικίας 30 ετών.

Έπειτα από συνεχείς αναζητήσεις, αρχικά εντοπίστηκε από σταθμό Τροχαίας το αυτοκίνητο που επέβαινε ο αναζητούμενος να κινείται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Κορίνθου και στη συνέχεια, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ακολούθησαν το αυτοκίνητο έως την ακινητοποίησή του στην Έξοδο Μαγούλα της Αττικής Οδού.

Ο 36χρονος, οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανθρωποκτονίας.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με με πηγές από την Ελληνική Αστυνομία, ο δράστης έβγαλε ένα κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε τον 30χρονο στο στήθος, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το θύμα μεταφέρθηκε από οικείους του στο Κέντρο Υγείας Μεγαρέων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό δεν σχετίζεται με τα επεισόδια των τελευταίων ημέρων και αφορά συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης, την ώρα της αντιδικίας, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό