16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνελήφθη οπαδός της Γιουνάιτεντ για τη φανέλα του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνελήφθη στο Γουέμπλεϊ, στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1), αφού εθεάθη να φορά μια εξαιρετικά προσβλητική φανέλα που κορόιδευε την καταστροφή του Χίλσμπορο.

Ο οπαδός φωτογραφήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια εκτός έδρας φανέλα της Γιουνάιτεντ που είχε το νούμερο 97 στην πλάτη, μαζί με τις λέξεις «δεν φτάνει».

Ο αριθμός είναι μια αναφορά στον αριθμό των οπαδών της Λίβερπουλ που σκοτώθηκαν στην καταστροφή στο γήπεδο της Σέφιλντ Γουένσντεϊ το 1989. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το άτομο, που δεν κατονομάζεται, συνελήφθη αφού τέθηκε υπόψη της η φωτογραφία.

Με δήλωση στο Twitter οι Hillsborough Survivors Support Alliance ευχαρίστησαν την Ομοσπονδία (FA), την μητροπολιτική αστυνομία και το προσωπικό ασφαλείας του Γουέμπλεϊ για την άμεση αντιμετώπιση, αναφέροντας επίσης ότι η σύλληψή του θα αποτρέψει άλλους από παρόμοιες ενέργειες.

Η FA είχε προηγουμένως ζητήσει να σταματήσει η διαιώνιση της τραγωδίας, εν μέσω προσβλητικών τραγουδιών για το Χίλσμπορο, την καταστροφή στο στάδιο Χέιζελ το 1985 με τους 39 νεκρούς και το αεροπορικό δυστύχημα του Μονάχου, στο οποίο επλήγη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό