28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί που θα γέμιζαν το νησί με πλαστά 10ευρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε δύο αλλοδαπούς στη Μύκονο, οι οποίοι σκόπευαν να γεμίσουν το νησί με πλαστά 10ευρα. 

Οι δύο άνδρες έγιναν αντιληπτοί όταν προσπάθησαν να πληρώσουν το κόμιστρο ταξί με τρία πλαστά χαρτονομίσματα των 10 ευρώ. Οι αστυνομικοί που τους συνέλαβαν βρήκαν πάνω τους 30 πλαστά χαρτονομίσματα των 10 ευρώ, ενώ βρέθηκαν ακόμη 146 πλαστά 10ευρα στο κατάλυμα που διέμεναν, καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: «Συνελήφθησαν χθες (Κυριακή 26 Μαΐου 2024) το απόγευμα στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μύκονου, δυο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, οι δράστες χθες το μεσημέρι κατά τη μεταφορά τους με Δ.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, χρησιμοποίησαν για την καταβολή του κομίστρου τρία πλαστά χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας των 10 ευρώ, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τον οδηγό του οχήματος.

Κατά τον εντοπισμό τους, από αστυνομικούς που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, βρέθηκαν στην κατοχή τους 30 παρόμοια χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας των 10 ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας.

Περαιτέρω, έπειτα από έρευνα σε δωμάτιο καταλύματος, όπου διέμεναν προσωρινά, βρέθηκαν επιπλέον 146 χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας των 10 ευρώ, καθώς και μικροποσότητα “MDMA”.

Τα πλαστά χαρτονομίσματά και η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό