12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνδιοργανώτρια η ΑΕΚ στο 1ο Leadership Program του Girl Power Academy Greece

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξεκίνησε σήμερα το 1ο Leadership Program του Girl Power Academy Greece, το οποίο διοργανώνει η ΠΑΕ ΑΕΚ μαζί με την Athens Comics Library από την 1η έως τις 4 Δεκεμβρίου 2022 στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης, στα Σπάτα.

Πρόκειται για ένα νέο κοινωνικό – αθλητικό έργο, με στόχευση στην ενδυνάμωση της θέσης της γυναίκας στο ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα στην αλλαγή της πεποίθησης ότι το λαοφιλέστερο των αθλημάτων απευθύνεται και στα δύο φύλα.

Στο τετραήμερο διεξαγωγής της διοργάνωσης θα λάβουν μέρος 16 γυναίκες με διαφορετικά backgrounds και χώρες καταγωγής, «οι οποίες θα συμμετάσχουν σε προπονήσεις υπό την καθοδήγηση του τεχνικού τιμ της Ακαδημίας της ΑΕΚ, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για το σπορ με επιτυχημένους επαγγελματίες στο χώρο του ποδοσφαίρου σε αθλητικό, αλλά και διοικητικό επίπεδο, και των media», πληροφόρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το Girl Power Academy Greece λειτουργεί στην Ελλάδα ως κομμάτι του Δανέζικου οργανισμού Girl Power Organisation, που ιδρύθηκε από την Khalida Popal , την πρώην αρχηγό της Γυναικείας Εθνικής Ομάδας του Αφγανιστάν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό