29.3 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Συναγερμός στη Ρόδο: Εξαφανίστηκαν τρία ανήλικα κορίτσια

Ειδήσεις Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Ρόδος από την εξαφάνιση τριών ανήλικων κοριτσιών. Πιο συγκεκριμένα, όπως κάνει γνωστό το «Χαμόγελο του Παιδιού», στις 28/05/24, και ώρα 16:00, εξαφανίστηκαν οι Τσαμπίκα Δ. 14 ετών, η Παναγιώτα-Νεκταρία Κ. 12 ετών και η Βικτωρία Φ. 12 ετών, από το χώρο φιλοξενίας στον οποίο διέμεναν στη Ρόδο.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα 29/05/24 και κατόπιν εισαγγελικής εντολής προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των τριών κοριτσιών.

Η Τσαμπίκα Δ. έχει ύψος 1,65 μ., βάρος κανονικό, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο κοντό κολάν και λευκά αθλητικά.

Η Παναγιώτα-Νεκταρία Κ. έχει ύψος 1,65 μ., βάρος κανονικό, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρο φούτερ με φερμουάρ.

Η Βικτωρία Φ. έχει ύψος 1,50 μ., βάρος κανονικό, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ Δ. , ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ- ΝΕΚΤΑΡΙΑΣ Κ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ Φ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε ☎️116000https://t.co/m6LbbMrdqv

— Χαμόγελο του Παιδιού (@hamogelo) May 29, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό