22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ μετά τη σύλληψη «περίεργου» Τούρκου στη Χίο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία σύλληψη που έγινε την Τετάρτη (11/9) στη Χίο σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. αλλά και στην ΕΥΠ. Αυτό καθώς το πρόσωπο που βρέθηκε με χειροπέδες μόνο τυχαίο δεν είναι. Ο λόγος για έναν 40χρονο Τούρκο, που φέρεται να εμπλέκεται σε ένα μεγάλο εγκληματικό δίκτυο –με την ονομασία «Γεράκια»- που δρα στη γειτονική χώρα και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος νοίκιαζε το τελευταίο χρονικό διάστημα σπίτι στην Χίο και η παρουσία του στο συγκεκριμένο νησί είναι από μόνη της ένα μεγάλο ερωτηματικό. Πάνω του βρέθηκαν πιστόλι, σφαίρες, δίπλωμα οδήγησης και μία πλαστή ταυτότητα.

Οι αστυνομικοί αμέσως κατάλαβαν ότι δεν έχουν να κάνουν με έναν κοινό ποινικό, αλλά αξιοποιώντας πληροφορίες αντιλήφθηκαν πως το πρόσωπο που έχουν απέναντι τους γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για το οργανωμένο έγκλημα και ιδιαίτερα για υποθέσεις όπλων και ναρκωτικών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί όπλων και για πλαστογραφία και κρατείται, ενώ έχει μπει στο μικροσκόπιο ειδικών υπηρεσιών της Ασφάλειας. Μάλιστα, εξετάζεται εάν και με ποια άτομα επίσης τουρκικής υπηκοότητας είχε επαφές στη χώρα μας και σε τι «δουλειές» εμπλέκονται αυτοί. Ακόμη και σε δολοφονίες…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό