24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνάντηση… «GOAT» στο Μαϊάμι – Κοινή φωτογραφία με Λιονέλ Μέσι, Τομ Μπρέιντι και Ντέβιντ Μπέκαμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Πόσο κορυφαία μπορεί να είναι μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται τρεις θρύλοι δύο διαφορετικών αθλημάτων; Η απάντηση δόθηκε σε μια επική συνάντηση που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής (25/08) σε μια ακόμα αγωνιστική του MLS.

Ο θρύλος του Αμερικανικού ποδοσφαίρου και σύμφωνα με πολλούς ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του NFL, Τομ Μπρέιντι βρέθηκε στην έδρα της Ίντερ Μαϊάμι προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τη νίκη των γηπεδούχων απέναντι στην ομάδα του Σινσινάτι με 2-0.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνος του αφού προσκλήθηκε από τον ιδιοκτήτη της ομάδας της Φλόριντα, Ντέιβιντ Μπέκαμ ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί του, με την παρέα να συμπληρώνει ο… έτερος «GOAT» Λιονέλ Μέσι.

Οι τρεις τους απαθανάτισαν τη στιγμή με τον Μπέκαμ να ανεβάζει την εν λόγω φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας μεταξύ άλλων στην σχετική λεζάντα: «Με τους κορυφαίους, δεν γίνεται καλύτερα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν αγωνίστηκε με την Ίντερ Μαϊάμι καθώς βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει κατά τη διάρκεια του φετινού Copa America το οποίο και κατάκτησε εν τέλει με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής.

Για την ιστορία, το παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι με το Σινσινάτι ήταν υψηλής σημασίας αφού η νίκη τής έδωσε το εισιτήριο για τα Playoffs της λίγκας, ενώ την υπογραφή του έβαλε ο Λουίς Σουάρες με δύο γκολ στο 1ο και το 6ο λεπτό της αναμέτρησης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό