23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση τη Δευτέρα με την Μπαρτσελόνα για τον Ουμτιτί, σύμφωνα με το ESPN

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
30.07.2022 | 17:28

2017 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σύμφωνα με την ισπανική έκδοση του ESPN, ο Ολυμπιακός θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της Μπαρτσελόνα τη Δευτέρα για την περίπτωση του Σαμουέλ Ουμτιτί.

Ένας από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα που δεν υπολογίζεται και έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα είναι ο Σαμουέλ Ουμτιτί. Μάλιστα, η ισπανική έκδοση του ESPN, αναφέρει πως οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα θα έχουν συνάντηση με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα για τον 28χρονο αμυντικό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Έλληνες πρωταθλητές θα διαπραγματευτούν τον μονοετή του δανεισμού, ενώ η συζήτηση για τον μισθό του θα παίξει καθοριστικό παράγοντα για την έκβαση της υπόθεσης.

Η Ρεν προσπάθησε να τον κάνει δικό της νωρίτερα μέσα στη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο δεν επετεύχθη εν τέλει κάποια συμφωνία.

Ο Ουμτιτί έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα έως το 2026. Οι Καταλανοί τον έκαναν δικό τους από τη Λιόν για το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ. Με τη φανέλα των μπλαουγκράνα έχει 133 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με δύο γκολ και μία ασίστ.

Είναι διεθνής με την εθνική Γαλλίας και ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας. Με τους τρικολόρ έχει 31 συμμετοχές με τέσσερα γκολ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

30 Ιουλίου 2022 17:28

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό