27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Συμφώνησε με τον Πιόνε Σίστο ο Άρης []

Ειδήσεις Ελλάδα

Προσπαθούσε να τον κάνει κάτοικος Θεσσαλονίκης τα τελευταία δύο χρόνια και τελικά φαίνεται ότι έκλεισε επιτέλους το deal. Ο λόγος για την περίπτωση του Πιόνε Σίστο, ο οποίος είναι έτοιμος να έρθει στη χώρα μας και να φορέσει τη φανέλα του Άρη. Ο Δανός αναμένεται εντός της ημέρας (22 Ιουλίου) στη συμπρωτεύουσα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Είναι δεδομένο ότι ο Άρης θέλει να κάνει μία καλή χρονιά και να μπορέσει να διεκδικήσει το κύπελλο, αλλά και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν τη δεύτερή τους μεταγραφή, καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τον Πιόνε Σίστο.

Ο 29χρονος εξτρέμ, είχε απασχολήσει την ομάδα από τότε που έπαιζε στη Μίντιλαντ, στην οποία συνολικά αγωνίστηκε σε 212 παιχνίδια και είχε 46 γκολ και 21 ασίστ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Σίστο είχε πάει στην Τουρκία και φόρεσε τη φανέλα της Αλάνιασπορ, με την οποία σε 23 συμμετοχές, σημείωσε δύο γκολ.

Ο ίδιος ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη και αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, με τον ίδιο να περνάει ιατρικές εξετάσεις και να πετάει άμεσα για Ολλανδία, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας και να πιάσει δουλειά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό