25.9 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

«Συμφώνησε με Μοντερέι ο Πινέδα – Αποφασίζει ο Αλμέιδα για το μέλλον του»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τις τελευταίες ώρες η ΑΕΚ διανύει μία εσωτερική κρίση, λόγω ενός δημοσιεύματος από την Αργεντινή το οποίο αναφέρει πως ο Ορμπελίν Πινέδα, έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μοντερέι. Το μόνο που μένει για να προχωρήσει η μεταγραφή, είναι να δώσει το «οκ», ο προπονητής της ομάδας, ο Ματίας Αλμέιδα. 

Σύμφωνα με τον Αργεντίνο δημοσιογράφο, τον Θέσαρ Λουίς Μέρλο, η μεξικάνικη ομάδα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη της Ένωσης, παρόλο που με την ΑΕΚ δεν έχει βρει την «χρυσή» τομή για την μεταγραφή του, καθώς όπως έκανε γνωστό η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, το ποσό που κατέβαλε η Μοντερέι για τον Πινέδα είναι «αστείο», καθώς «αγγίζει» τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ, όσο δηλαδή, ο «δικέφαλος» τον αγόρασε από την Θέλτα το περασμένο καλοκαίρι. 

Η απάντηση του Αλμέιδα για τις φήμες περί Πινέδα

Ο τεχνικός από την Αργεντινή, σε πρόσφατες δηλώσεις του, ανέφερε πως δεν θα κάνει κάποια αναφορά σε αυτό το ζήτημα, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε πως τον περιμένει στην προετοιμασία και δεν θέλει να μπλέξει στην… σαπουνόπερα που έχει προκληθεί. 

Ο Ορμπελίν Πινέδα, κοστολογείται από την ΑΕΚ γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ, ποσό-λογικό για την προσφορά που είχε στον σύλλογο την τελευταία διετία με την «έξοδο» στην Ευρώπη, αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου την σεζόν 2022/23. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό