33.6 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Συμπλοκή οπαδών Παναθηναϊκού AKTOR με αστυνομικούς – Τραυματίες έξω από το ΟΑΚΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του πέμπτου και τελευταίου τελικού της Basket League, ανάμεσα σε Παναθηναικό AKTOR και Ολυμπιακό, σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το κλειστό «Νίκος Γκάλης». Για την ακρίβεια, ομάδα ατόμων ήθελε να μπει στο γήπεδο, μερικοί από αυτούς χωρίς εισιτήριο, προσπαθόντας να περάσουν από τις Αρχές όντας σε… τσούρμο.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη όμως, αφού οι αστυνομικοί έσπευσαν να σταματήσουν αυτή την ενέργεια. Ωστόσο, ήρθαν σε έντονη ρήξη με τους οπαδούς του «τριφυλλιού» και προκλήθηκαν τσακωμοί. Αυτό έφερε ως αποτέλεσμα και τις σωματικές επαφές, χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Κάποιοι από τον κόσμο των «πρασίνων» χτύπησαν πάνω στην προσπάθεια τους να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς το απαραίτητο εισιτήριο. Όσοι θεωρήθηκαν τραυματίες, μπόρεσαν να βρουν την περίθαλψη πρώτων βοηθειών έξω από το κλειστό γυμναστήριο.

Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο για την ώρα, παρά την εν λόγω σύγκρουση μεταξύ οπαδών και Αρχών. Τα μέτρα γύρω από το στάδιο είναι δρακόντεια και ο αριθμός των αστυνομικών αυξημένος, με στόχο τον καλύτερο έλεγχο και την ομαλή διεξαγωγή του τελευταίου τελικού της σειράς για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το πέμπτο παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:15 (ΕΡΤ3), με τον Παναθηναϊκό AKTOR να επανέρχεται από το 2-0 στο 2-2. Επομένως, ο αποψινός τελικός είναι εκείνος που θα κρίνει τον Πρωταθλητή Ελλάδας 2023/24.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό