18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συμβαίνει και στους celebrities! Η Kristen Stewart έπαθε τρέλα όταν είδε από κοντά τη Neve Campbell

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν παθαίνουμε μόνο εμείς starstruck! Και η τηλεοπτική πριγκίπισσα Diana τα… είδε όλα μόλις αντίκρισε τη Neve Campbell!

Σε όλους λίγο πολύ συμβαίνει! Να δούμε στον δρόμο, σε ένα διπλανό τραπέζι στο μπαρ ή στο εστιατόριο έναν αγαπημένο μας ηθοποιό, τραγουδιστή ή celebrity γενικότερα και να πούμε… WOW! Να πάθουμε τρέλα, να εντυπωσιαστούμε.

Ε, λοιπόν, αν νόμιζες πως αυτό συμβαίνει μόνο σε εμάς, τον απλό κόσμο, έκανες λάθος. Συμβαίνει και στους stars και τρανή απόδειξη είναι η Kristen Stewart, η οποία έπαθε starstruck με τη συνάδελφό της, Neve Campbell.

Η Kristen Stewart γειώνει τα Όσκαρ! «Δε δίνω δεκάρα για το αν θα είμαι υποψήφια»
Η Kristen Stewart έπαθε… starstruck και τα έχασε τελείως

Στο αμερικανικό περιοδικό W έδωσε συνέντευξη η Kristen Stewart και αποκάλυψε ότι έπαθε starstruck με την ηθοποιό, Neve Campbell.

«Ναι. Είδα τη Neve Campbell σε ένα εστιατόριο  τις προάλλες και κοίταξα πίσω από τον ώμο μου και έκανα αυτό που μισώ να κάνουν οι άλλοι σε εμένα, όταν με κοιτούν και γυρίζουν πίσω και προσποιούνται ότι δεν είδαν ή κάτι τέτοιο. Όταν μου συμβαίνει αυτό σκέφτομαι, ‘’ελάτε να πείτε ένα γεια’’. Και μετά η φίλη μου μου λέει, ‘’Πρέπει να πας να πεις γεια’’. Λέω, ‘’αποκλείεται’’. Και μετά μας κάλεσε να καθίσουμε μαζί της και να μιλήσουμε για ένα λεπτό», εξήγησε η Kristen Stewart.

Και πρόσθεσε: «Σκέφτηκα, ‘’φίλε, πρέπει να πάω να δω το Scream 5’’. Μου αρέσει αυτή η σειρά πάρα πολύ. Αλλά έχει πλάκα το γεγονός ότι έπαθα τρέλα με την Campbell. Είναι αυτό που δεν το περιμένεις με τίποτα. Είναι φυσικό- ίσως αγαπάς έναν μουσικό ή έναν ηθοποιό τόσο πολύ, αλλά όταν τον βλέπεις από κοντά είσαι κάπως ‘’Ναι, cool. Αυτός είναι. Είναι άνθρωπος’’».

Η ηθοποιός Neve Campbell

Και κάπως έτσι η Kristen Stewart μάς έδειξε ότι και οι stars τα χάνουν μπροστά σε άλλους celebrities, τους οποίους θαυμάζουν. Εσύ το έχεις πάθει αυτό; Πριν σκεφτείς και απαντήσεις στον εαυτό σου, ρίξε μια ματιά στην gallery.

Δεν θα σε αφήναμε έτσι! Έχουμε συγκεντρώσει όλα τα εξώφυλλα του αμερικανικού περιοδικού W, που είναι αφιερωμένα στους stars της χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Goth princess η Kristen Stewart στην πρεμιέρα της ταινίας «Spencer» στο LA!
Kristen Stewart: H εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν τον ρόλο της Diana

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό