18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με ανάρτησή του στο Twitter εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του Υποσμηναγού (Ι) Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα ο οποίος επέβαινε ως συγκυβερνήτης στο F-4 που κατέπεσε.

Επίσης, ο Νίκος Δένδιας εκφράζει συλλυπητήρια και στη «μεγάλη οικογένεια της Πολεμικής μας Αεροπορίας», αλλά και την ελπίδα να έχουν αίσιο τέλος οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του μαχητικού αεροσκάφους.

 

Συλλυπητήρια και στη μεγάλη οικογένεια της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Ελπίζουμε να έχουν αίσιο τέλος οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του μαχητικού αεροσκάφους.

— Nikos Dendias (@NikosDendias) January 30, 2023

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΑ, σήμερα και ώρα 10:30, διθέσιο αεροσκάφος F-4 Phantom II της 338 Μοίρας της 117 Πτέρυγας Μάχης που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση, κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου Ανδραβίδας, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του συγκυβερνήτη, υποσμηναγού (Ι) Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα 29 ετών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον κυβερνήτη, σμηναγό (Ι) Ευστάθιο Τσιτλακίδη, 31 ετών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό