31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Συλλυπητήρια Κασσελάκη – Τσίπρα στον Αλέξη Χαρίτση για τον θάνατο του πατέρα του

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν στον επικεφαλής της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση, για τον θάνατο του πατέρα του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Κασσελάκης έστειλε μήνυμα στον κ. Χαρίτση ο οποίος του τηλεφώνησε και μίλησαν. Από την πλευρά του ο πρώην πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Χαρίτση. Ο Βύρων Χαρίτσης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Συλλυπητήρια από τη Νέα Αριστερά

Η Νέα Αριστερά αποχαιρετά «με σεβασμό και συγκίνηση τον Βύρωνα Χαρίτση κι εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους αγαπημένους του». «Στεκόμαστε με αγάπη στο πλευρό του συντρόφου Αλέξη που όλο αυτό το διάστημα οδήγησε άψογα την προεκλογική μάχη σε μια τρομακτικά δύσκολη προσωπική στιγμή για τον ίδιο», σημειώνει.

Όπως αναφέρεται, ο Βύρωνας Χαρίτσης γεννημένος το 1943 διήνυσε την πορεία της ζωής του με ήθος, ευπρέπεια και εντιμότητα. Άνθρωπος καλλιεργημένος και ευγενής, εργάστηκε με επιτυχία ως πολιτικός μηχανικός. Παντρεύτηκε την Ελένη Τσαπραλή και έκαναν δύο παιδιά, τον Αλέξη και τον Βασίλη. Με την Αριστερά συναντήθηκε στα νεανικά χρόνια του, διαμορφώνοντας έναν πολιτικό δεσμό που νοηματοδότησε τη ζωή του. Από τη Δημοκρατική Άμυνα πέρασε στο ΠΑΣΟΚ και από εκεί στη Σοσιαλιστική Πορεία με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού και στη συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ. Παρέμεινε μέχρι τέλους ενεργός αριστερός πολίτης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό