14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Συκοφαντίες» απαντά ο Θεοδωρικάκος – Ελέγχονται και οι δύο υποθέσεις – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε νεότερη ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απαντάει πως και οι δύο υποθέσεις –των συνομιλιών στελεχών της ΕΛΑΣ και του υπουργείου με μαφιόζους και νονούς καθώς και η καταγγελία για συγκάλυψη υπόθεσης του γιου του κ. Θεοδωρικάκου για ναρκωτικά– ελέγχονται από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας και θα σταλούν στη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:

«Καθώς συνεχίστηκε και σήμερα, από ορισμένα μέσα ενημέρωσης, η αναπαραγωγή ψεμάτων, συκοφαντιών και αστήρικτων κατηγοριών -βασισμένη σε ψευδή κατάθεση αποστρατευθέντα Αξιωματικού σε βάρος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου- και, καθώς επίσης συνεχίζεται και η δημόσια συζήτηση για τις φερόμενες επικοινωνίες αστυνομικών με εμπλεκόμενους σε ποινικές υποθέσεις, υπενθυμίζεται ότι: με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, και οι δύο υποθέσεις έχουν σταλεί στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας για ταχύτατη και ενδελεχή έρευνα και τα πορίσματά τους θα σταλούν στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη».

Γεραπετρίτης: Απρίλιο ή Μάιο οι εκλογές – Η πρώτη Κυριακή θα δείξει τον ηγέτη Παραίτηση Θεοδωρικάκου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει την παραίτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου,  ενώ το MEGA αποκάλυψε φωτογραφία ντοκουμέντο με ναρκωτικά που εντοπίστηκαν από τον έλεγχο στην παρέα του γιου του υπουργού Τακη Θεοδωρικάκου τον Νοέμβριο του 2021 στο Μαρούσι.

Για την υπόθεση αυτή που αποκαλύφθηκε χθες ο υπουργός εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση μιλώντας για αθλιότητα και προαναγγέλοντας προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Για το περιστατικό αυτό καθ’ εαυτό ο υπουργός τόνισε ότι «αφορούσε έναν απλό -και μόνο- αστυνομικό έλεγχο σε 4 νέα παιδιά, ανάμεσα στους οποίους και στον γιο μου, στις 22 Νοεμβρίου 2021, χωρίς να βρεθεί τίποτε μεμπτό!»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό