16.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

«Συζητάει με τη Γάνδη για την απόκτηση του Τισουντάλι ο ΠΑΟΚ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και πλέον προετοιμάζεται για να δώσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει στείλει τους Θεσσαλονικείς στα προκριματικά του Champions League, όπου για την 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσουν την Μπόρατς Μπάνια από τη Βοσνία.

Το πρώτο ματς έχει οριστεί να γίνει στην Τούμπα (24 Ιουλίου, 22:00) με τον ΠΑΟΚ να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τη ρεβάνς να είναι μία βδομάδα αργότερα. Στόχος του Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι να οδηγήσει τον σύλλογο για πρώτη φορά στην τελική φάση του Champions League.

Τισουντάλι για την επίθεση

Ο «δικέφαλος του βορρά» έχει προχωρήσει ήδη σε κάποιες μεταγραφικές προσθήκες, ωστόσο ο σχεδιασμός του δεν έχει ολοκληρωθεί. Μετά το «ναυάγιο» με την υπόθεση Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, ψάχνει μία εναλλακτική λύση για την κορυφή της επίθεσης και έναν στράικερ που θα έχει άμεση σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Τσαβολιέρι αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε επικοινωνία με τη Γάνδη, για την περίπτωση του Ταρίκ Τισουντάλι. Ο Μαροκινός επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, ωστόσο η ομάδα του είναι θετική στο να συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Την περασμένη σεζόν σε 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, βρήκε δίχτυα 21 φορές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό