15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγχαρητήρια επιστολή Ινφαντίνο σε Μπαλτάκο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, απέστειλε επιστολή στον Παναγιώτη Μπαλτάκο, με την οποία τον συγχαίρει για την εκλογή του στην προεδρία της ΕΠΟ, τονίζοντας ότι η FIFA θα παρέχει πλήρη στήριξη, με θεμελιώδη στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Η δήλωση: 

«Σας παρακαλώ να δεχθείτε τους θερμότερους χαιρετισμούς μου και τα πιο ειλικρινή συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), την Τετάρτη 1η Ιουνίου.

Οι γνώσεις σας και η ηγεσία σας, το πάθος και η εμπειρία σας θα έχουν αναμφίβολα σημαντικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του όμορφου παιχνιδιού μας στην Ελλάδα. 

Όντας πεπεισμένος για τις δυνατότητες του ποδοσφαίρου στη χώρα, μπορείτε να βασίζεστε στην προσωπική μου στήριξη και τη βοήθεια της FIFA στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Οι πόρτες του Οίκου της FIFA είναι πάντοτε ανοιχτές εφόσον επιθυμείτε να συζητήσουμε για το άθλημα που υπηρετούμε, την ανάπτυξή του και την προώθηση των αξιών που πρεσβεύει.

Εύχομαι σε εσάς και στους συνεργάτες σας καλή τύχη και καλή επιτυχία σε όλες τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά σας, όπως επίσης σας εύχομαι να οικοδομήσετε και να βιώσετε μια μακρά κληρονομιά για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Προσβλέποντας στη μεταξύ μας γνωριμία στο άμεσο μέλλον, σου αποστέλλω, αγαπητέ πρόεδρε, τις καλύτερες ευχές μου για υγεία, και το αυτό για την οικογένεια, τους φίλους και τους οικείους σου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό