20 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Συγκριτικό crash test: Μοσχαρίσιο ή χοιρινό κρέας στο πρόγραμμα της διατροφής;

Ειδήσεις Ελλάδα

Η περιεκτικότητα των θρεπτικών συστατικών διαφέρει ανάλογα με το μέρος του κρέατος που θα επιλέξουμε από κάθε είδος. Φυσικά, καθοριστικό ρόλο παίζει και ο τρόπος μαγειρέματος του κρέατος.

Χοιρινό (μαγειρεμένο, άπαχο)

Σίδηρος: Περίπου 0,9 mg

Πρωτεΐνη: Περίπου 27 g

Ολικά Λιπαρά: Περίπου 6 g

Κορεσμένα λιπαρά: Περίπου 2 g

Μονοακόρεστα λιπαρά: Περίπου 2,6 g

Πολυακόρεστα λιπαρά: Περίπου 0,6 g

Μοσχάρι (μαγειρεμένο, άπαχο)

Σίδηρος: Περίπου 2,1 mg

Πρωτεΐνη: Περίπου 26 g

Ολικά Λιπαρά: Περίπου 6 g (Κορεσμένα λιπαρά: Περίπου 2,5 g, Μονοακόρεστα λιπαρά: Περίπου 2,7 g, Πολυακόρεστα λιπαρά: Περίπου 0,3 g)

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια του συγκριτικού τεστ χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό