24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Συγκλονιστικό βίντεο: Αστυνομικοί σώζουν σκύλο από αυλή σπιτιού που καίγεται

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκλονίζουν και συγκινούν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις επιχειρήσεις τόσο των πυροσβεστών όσο και των αστυνομικών για τον απεγκλωβισμό παγιδευμένων στην πύρινη λαίλαπα ανθρώπων, αλλά και ζώων στο μέτωπο της φωτιάς στη βορειοανατολική Αττική.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τους άνδρες της ΕΛΑΣ να επιχειρούν μέσα σε ένα οικόπεδο και με αυτοθυσία να περνούν σε αυλή σπιτιού προκειμένου να σώσουν έναν σκύλο ο οποίος έχει μείνει πίσω στο σπίτι των ιδιοκτητών του που καίγεται.

Ένας αστυνομικός πήρε αγκαλιά τον σκύλο και μαζί με τους συναδέλφους του έτρεξαν έξω στο δρόμο για να φύγουν από την πύρινη λαίλαπα που έκαιγε γύρω τους.

Η χαρακτηριστική αυτή εικόνα των αστυνομικών να έχουν αγκαλιά τον σκύλο με έναν πυροσβέστη να του δίνει νερό με ένα μπουκαλάκι έχει κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, καθώς αποτυπώνει το μεγαλείο των ανθρώπων αυτών που φροντίζουν να μη μείνει πίσω κανένας άνθρωπος, αλλά και κανένα ζώο αβοήθητο.

Διασώθηκαν 120 ζώα

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία τουλάχιστον 120 ζώα έχουν διασωθεί από τα φλεγόμενα μέτωπα στη Βορειοανατολική Αττική. Πολλά από αυτά με τραύματα στο σώμα τους.

Κάτοικοι και εθελοντές από την Κυριακή ψάχνουν πόρτα – πόρτα για τα ζώα που μπορεί να έχουν μείνει μέσα σε κλειστά σπίτια ή επιχειρήσεις ή για άλλα που έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους και κινδυνεύει η ζωή τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό