24.6 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Συγκλονιστικό βίντεο: Αποφεύχθηκε στο «παρά πέντε» σύγκρουση συρμού με τουριστικό λεωφορείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες μόνο μέρες μετά την παρ’ ολίγον τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους, όπου δύο τρένα  βρέθηκαν να κινούνται αντίθετα στην ίδια γραμμή ένα νέο περιστατικό έρχεται να καταδείξει τα επικίνδυνα προβλήματα που παραμένουν χωρίς λύση στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Συγκεκριμένα ένας συρμός πέρασε σε απόσταση «αναπνοής» από τουριστικό λεωφορείο που είχε εγκλωβιστεί σε φυλασσόμενη διάβαση στην Αθήνα.

Το περιστατικό που παραλίγο να αποβεί μοιραίο σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή εντός του αστικού ιστού στην διασταύρωση των οδών Ανδρομάχης και Κωνσταντινουπόλεως στο Μεταξουργείο.

Όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA, το τουριστικό λεωφορείο εγκλωβίστηκε από την μπάρα της διάβασης, με το τρένο το οποίο περνούσε εκείνη την στιγμή από τις γραμμές, να «γλείφει» το τουριστικό όχημα ενώ από καθαρή τύχη δεν προκλήθηκε κάποιο ατύχημα.

Στο συγκεκριμένο σημείο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπήρχαν δύο υπάλληλοι οι οποίοι πάτησαν το μπουτόν για να κατεβεί η μπάρα. Όμως το λεωφορείο εγκλωβίστηκε και αυτό γιατί ο οδηγός του επιχείρησε να περάσει γρήγορα το φανάρι, την ώρα που οι μπάρες είχαν ήδη αρχίσει να κατεβαίνουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια «πολύπαθη» διασταύρωση που συχνά δημιουργούνται προβλήματα χωρίς -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- να έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό