20.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Συγκλονιστική μαρτυρία 16χρονου για τον Jonathan Galindo: «Απειλούσε να σκοτώσει τους γονείς μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρόπο προκαλούν οι δηλώσεις ενός 16χρονου αγοριού, ο οποίος ήρθε σε επαφή με τον Jonathan Galindo – Τον απείλησε πως θα σκοτώσει τους γονείς του.

Ο φόβος και ο τρόμος για τους γονείς έχει γίνει το επικίνδυνο διαδικτυακό «παιχνίδι» Jonathan Galindo, το οποίο συνεχίζει να με δεκάδες προφίλ στο facebook και στο twitter να προσεγγίζει παιδία να παίξουν μαζί του. Συγκλονίζει η περιγραφή ενός 16χρονου αγοριού, που επικοινώνησε με τον μυστήριο άντρα πίσω από το παιχνίδι.

«Του είχα στείλει ένα μήνυμα στα αγγλικά. Μου απάντησε και άρχισε να μου λέει να παίξουμε κάποια παιχνίδια. Εγώ αρνήθηκα και στη συνέχεια άρχισε να με απειλεί, να μου λέει ότι θα σκοτώσει τους γονείς μου και άλλα τέτοια. Εγώ δεν απάντησα καθόλου. Στην αρχή δεν ήταν επιθετικός και γενικά αυτό κάνει. Μιλούσε φιλικά, με ρωτούσε από που είμαι και άλλα τέτοια», είπε στο STAR ο 16χρονος.

Για το περιστατικό μίλησε και η μητέρα του 16χρονου αγοριού, στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα”.

«Ο γιος μου έμπαινε πολύ συχνά αλλά πάντα πίστευα πως έχω τον έλεγχο. Έμπαινα στο ιστορικό του, έβλεπα με ποιους μιλάει και θεωρούσα πως τον ελέγχω. Τον τελευταίο καιρό τον έβλεπα να είναι πιο κλεισμένος στον εαυτό του, να έρχεται από το σχολείο και να πηγαίνει κατευθείαν στο δωμάτιό του να ανοίξει τον υπολογιστή, να είναι λιγομίλητος. Του έλεγα να μιλήσουμε αλλά αρνιόταν. Σκέφτηκα ότι έχει προβλήματα στο σχολείο, δεν πήγαινε και καλά στο μαθήματα και σκέφτηκα μέχρι και πως είναι θύμα μπούλινγκ.

Του αγόρασα ένα καινούριο πουλόβερ και όταν το φόρεσε για να το τσεκάρω πρόσεξα πως στα χέρια του έχει χαρακιές. Τρομοκρατήθηκα, του ζήτησα τον λόγο, αρνήθηκε να μου απαντήσει, μου έβαλες τις φωνές, μου είπε πως δεν με αφορά και πήγε και κλείστηκε στο δωμάτιό του. Του είπα ότι αν δεν μου πει δεν θα τον αφήσω να μπει στο διαδίκτυο.

Μου εκμυστηρεύτηκε ότι τις τελευταίες μέρες μιλούσε με κάποιον μέσω μιας πλατφόρμας και πως αυτός ο άνθρωπος του είπε να κάνει χαρακιές στο χέρι του. Μου είπε ότι μιλούσαν στα αγγλικά και ότι διαρκώς ζητούσε πράγματα που αν δεν τα έκανες τότε νευρίαζε και φαινόταν επικίνδυνος. Το παιδί μου τον φοβόταν», είπε η γυναίκα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο .

Ανακοινώνεται η σταδιακή άρση του lockdown – Συνεδριάζει εκτάκτως η επιτροπή των λοιμωξιολόγων

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό