25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Συγκλονιστικές μαρτυρίες: Ταξίδεψαν κλειδωμένες σε μπαγκαζιέρες λεωφορείων – «Φώναζα και έκλαιγα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκ προκάλεσε τις προηγούμενες ημέρες η περιπέτεια ενός νεαρού μουσικού, ο οποίος ταξίδεψε κλειδωμένος στις μπαγκαζιέρες λεωφορείου των ΚΤΕΛ και τράβηξε βίντεο από τα όσα έζησε, γεγονός που στάθηκε αφορμή να έρθουν στο φως της δημοσιότητα και άλλες αντίστοιχες μαρτυρίες.

Όπως φαίνεται, σύμφωνα με το MEGA, η περίπτωση του νεαρού μουσικού δεν ήταν η μοναδική, καθώς αποκαλύφθηκε μια σειρά ανάλογων περιπτώσεων, που δείχνουν λάθη και απροσεξίες που έχουν θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

«Φώναζα και έκλαιγα»

Μια γυναίκα αποκαλύπτει την δική της εφιαλτική εμπειρία, καθώς έσκιψε να πάρει το καρότσι της από την μπαγκαζιέρα και ο οδηγός την έκλεισε μέσα.

«Πήρα το λεωφορείο από τον Ωρωπό να πάω στην Αθήνα. Κατεβάζω το καροτσάκι και να πάω σπίτι μου. Το καροτσάκι πάει μέσα στο βάθος, κάτω. Μπαίνω μέσα εγώ, με παίρνουν και με γύρναγαν στην Αχαρνών», δήλωσε η επιβάτιδα.

«Ανοιχτή η μπαγκαζιέρα, την κλείνει και έμεινα εγώ μέσα στα πετρέλαια και πήγαινα προς τα κάτω. Να φωνάζω και να κλαίω», πρόσθεσε.

«Δεν τραυματίστηκε, αλλά έπαθε σοκ και πανικό», είπε η κόρη της.

Τα 15 λεπτά που έμεινε κλειδωμένη, της φάνηκαν αιώνας. Ακόμα, τρία χρόνια μετά τα όσα έζησε, θυμάται με τρόμο εκείνη την ημέρα.

«Ακόμα όταν μπαίνω τρέμει η ψυχή μου», είπε το θύμα.

«Μπήκε η εγγονή μου και την κλείδωσε από πάνω»

Με τρόμο θυμάται τα όσα έζησε σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ και μια νεαρή που ταξίδευε από Σέρρες για Θεσσαλονίκη.

«Κατέβηκε η εγγονή μου μόνη της να πάρει την βαλίτσα, που ήταν στο βάθος και έπρεπε να μπει μέσα. Εκεί έκλεισε η πόρτα και την άφησε μισή μέσα, μισή έξω. […] Την πήρε ο αδελφός της σε κακό χάλι, έτρεμε ολόκληρη, έκλαιγε».

Στη δική της περίπτωση πάντως, οι φωνές ακούστηκαν και ο οδηγός σταμάτησε σχετικά γρήγορα.

«Μόλις ξεκίνησε να φύγει κλείνοντας την πόρτα, αυτή άρχισε να χτυπάει. Μόλις άρχισε να χτυπάει η εγγονή μου από κάτω, σταμάτησε ο οδηγός, δηλαδή 50 μέτρα, 100 άμα πήγε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό