19.8 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Συγκλονιστικές δημοσιεύσεις από Μπακασέτα και Εθνική για τον Μπάλντοκ []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδος επικράτησε 2-0 της Ιρλανδίας στο κατάμεστο και συγκινητικά φορτισμένο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο αρχηγός της Εθνικής μας, Τάσος Μπακασέτας άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης, αφιερώνοντας το γκολ του ψηλά στον ουρανό, στον Τζορτζ Μπάλντοκ.

To πρωί της Δευτέρας (14/10), ο αρχηγός της Εθνικής μας, μέσω δημοσίευσης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τίμησε την μνήμη του συμπαίκτη και φίλου του, συνοδεύοντας την ασπρόμαυρη φωτογραφία του με μια συγκλονιστική λεζάντα: «Ο πόνος δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος. Απλώς προχωράς, τιμάς, σέβεσαι, θυμάσαι και όσους έφυγαν, όπως ο Τζόρτζ, τους έχεις πάντα δίπλα σου».

Συγκλονιστική δημοσίευση και από την Εθνική

Η Εθνική, μετά το συγκλονιστικό βίντεο για το έπος του Γουέμπλεϊ και την αφιέρωση των διεθνών στον 31χρονο, ήρθε να ξανά συγκλονίσει το κοινό, με ένα ακόμα άκρως συγκινητικό βίντεο.

Αυτή την φορά το βίντεο συνοδεύτηκε με την λεζάντα «Γιώργο άραγε αγγίξαμε το μεγαλείο της ψυχής σου;». Ενώ στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε στιγμιότυπα από τον αγώνα της Εθνικής, τα πανό των Ελλήνων φιλάθλων , το γκολ του Μπακασέτα, το γκολ του Μάνταλου, το ξέσπασμα του Γιοβάνοβιτς αλλά και την στιγμή της ανάκρουσης του Εθνικού ύμνου με όλα αυτά να συνθέτουν ένα εκπληκτικό και συνάμα συγκινητικό βίντεο στην μνήμη του Έλληνα άσου.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό