20.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνου: «Έχω πολλά κατάλοιπα από συγγενείς που χτυπούσαν άσχημα τις γυναίκες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, για τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και για το πάθος που είχε για το τζόγο.

Ο ηθοποιός αρχικά είπε: «Η έγχρωμη εκδοχή της ταινίας “Η δε γυνή να φοβάται τον άνδρα” μου άρεσε, το χρώμα τραβάει πιο πολύ τους νέους. Η σκηνή με το προφιτερόλ ήταν αυτοσχεδιασμός, μου ήρθε εκείνη την ώρα να το κάνω και έγινε χαμός. Όλοι οι άνθρωποι που συνεργάστηκα ήταν σημαντικοί για εμένα. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα χαρισματικό πλάσμα».

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου στη συνέχεια δήλωσε: «Πάντα ήμουν εναντίον της βίας, έχω όμως πολλά κατάλοιπα από συγγενείς μου που χτυπούσαν πάρα πολύ άσχημα τις γυναίκες. Δεν ήξερα όλα αυτά που έγιναν με τις καταγγελίες, όταν έμαθα λεπτομέρειες για αυτά που έκαναν κάποιοι συνάδελφοι κατέρρευσα.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άνθρωποι με φοβερή δύναμη και λάμψη, επέλεξαν αυτό το δρόμο. Απορώ με το κουράγιο του Δημήτρη Λιγνάδη να ανεβάσει παράσταση στη φυλακή, εγώ θα είχα μείνει στην τρύπα μου και θα είχα κρυφτεί».

Ενώ στο τέλος αποκάλυψε: «Είχα πάθος με τον τζόγο, είναι μια κακή συνήθεια που δημιουργεί μια εξάρτηση, είναι ένα πράγμα τόσο καταστροφικό».

Χρήστος Σαντικάι: Παντρεύεται με την Λάουρα Νάργες; – Η αινιγματική δήλωση ()

Το πρωινό: Απίστευτο στιγμιότυπο! Η επική γκάφα της Φαίης Σκορδά και οι ατάκες «φωτιά»! (Video)

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για ένοικο της πολυκατοικίας όπου διέμενε και η δυσαρέσκειά της

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό