26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Συγκλονίζει ο Γιώργος Παπαδόπουλος: «Τη μάνα μου την έδωσαν ψυχοκόρη. Μόνη της μας μεγάλωσε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο κομμάτι των γονιών του και τη σχέση που έχει μαζί τους μετά τον χωρισμό τους.

Ο Παπαδόπουλος εξομολογείται: «Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου όλοι μου έλεγαν ότι είμαι… χοντρός»

NDPPHOTO

Γιώργο, έχεις ακόμα τέσσερα αδέλφια;

Ναι. Την Όλγα και τον Ανδρέα, που είναι μεγαλύτεροι από εμένα και τον Λύσανδρο και τον Χρήστο, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα μου. Ήμουν περίπου 3 χρονών όταν χώρισαν οι γονείς μου. Πήρα όμως πολλή αγάπη από τη μάνα μου. Μόνη της μας μεγάλωσε. Να φανταστείς ότι ξαναπαντρεύτηκε μόλις πριν από οκτώ χρόνια τον έρωτα της ζωής της, τον Μπράιαν, έναν εξαιρετικό άνθρωπο.

NDPPHOTO

Δυστυχώς όμως είχε καρκίνο στον φάρυγγα και έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες αφότου γέννησε η Γαλάτεια τον γιο μας, τον Άγγελο. Ήταν Άγγλος. και η μάνα μου έζησε στην Αγγλία. Γεννήθηκε στη Δράμα και την έδωσαν ψυχοκόρη στην αδελφή της μάνα της, η οποία ζούσε με τον άνδρα της στο Λονδίνο. Εκεί η μάνα μου γνώρισε τον πατέρα μου και μετακόμισαν στην Κύπρο μετά τη γέννηση της Όλγας και του Ανδρέα.

NDPPHOTO

Όταν χώρισαν οι γονείς σου έβλεπες τον πατέρα σου;

Σπάνια. Μεγάλωσα χωρίς την παρουσία του, αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε έρθει πολύ κοντά. Οι σχέσεις μας είναι άριστες και με τον πατέρα μου και μετά δύο ετεροθαλή αδέλφια μου.

Παπαδόπουλος – Βασιλειάδη: «Ξαναζούμε λίγο τον έρωτά μας»

Γαλάτεια Βασιλειάδη για τον Γιώργο Παπαδόπουλο: «Τον έπαιρνα τηλέφωνο για να δω ότι ξάπλωσε»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Παπαδόπουλου: «Ξάπλωσα στην Κατεχάκη και κατέληξα στο νοσοκομείο»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό