19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συγκλονίζει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τον πατέρα του: «Δεν πρόλαβα να του δείξω την αγάπη μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τους γονείς του, καθώς και για το πως αντέδρασαν οι ίδιοι όταν του είπε πως θέλει να γίνει ηθοποιός.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μας έχει χαρίσει μαγικές στιγμές σε θέατρο, κινηματογράφο, αλλά και τηλεοράση και αδιαμφισβήτητα είναι ιδιαίτερα αγαπητός από το κοινό.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη, «Τι λες τώρα», ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τους γονείς του, αλλά και για το όνειρο της υποκριτικής, που τελικά έγινε πραγματικότητα. Ο ίδιος είπε ότι όταν αποφάσισε να ανακοινώσει στους γονείς του τα επαγγελματικά του σχέδια εκείνοι περισσότερο ανησύχησαν και τον συμβούλεψαν να κρατήσει την ηθοποιία σαν χόμπυ και όχι σαν το βασικό του επάγγελμα.

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του σύζυγο. Έφη Μουρίκη, με την οποία είναι παντρεμένοι 33 χρόνια. Πάνω ακριβώς στη συγκεκριμένη λεπτομέρεια στάθηκε και τόνισε ότι το μυστικό για την διάρκεια των σχέσεων είναι η υπομονή και η αμοιβαίες υποχωρήσεις, αλλά κυρίως στο ότι δεν πρέπει ποτέ να θεωρήσεις ότι κάποιος είναι στη ζωή σου δεδομένος. Όπως χαρακτηριστικά ανάφερε:

«Οι γονείς μου δεν είχαν μορφωτικό επίπεδο. Όταν άκουσαν πως θέλω να γίνω ηθοποιός, μου είπαν να το κάνω σαν χόμπι. Δεν πρόλαβα να δείξω την αγάπη μου στον πατέρα μου, γιατί είχαμε κόντρες», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Για το θέατρο «Ριάλτο», ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δήλωσε: «Η εμπλοκή μου στο θέατρο Ριάλτο είναι από τις πιο σημαντικές κινήσεις που έχω κάνει. Έδωσα δύο σπίτια που είχα για να πληρωθούν οι άνθρωποι και οι συνεργάτες που ασχολήθηκαν με το όραμά μου».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

«Με την γυναίκα μου είμαστε μαζί 33 χρονιά. Μπορείτε να με φωνάζετε Χριστό. Το μυστικό σε μια μακροχρόνια σχέση είναι ο χρόνος και ο κόπος που καταβάλει ο ένας για τον άλλο. Δεν πρέπει ποτέ να νιώσεις τον άλλο δεδομένο. Θέλει δουλειά στην εξωτερική εμφάνιση και στην εσωτερική καλλιέργεια».

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Έχω παραμείνει σε τοξική ή προβληματική συνεργασία»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Έτσι αντέδρασε όταν έμαθε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ακούω και στο κυρ-Ηλίας» ()

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό