31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Συγκλονίζει η Ψάλτη για τον Φέρτη: «Ζεις καθημερινά ένα θρίλερ. Ο άνθρωπός σου γίνεται κάτι άλλο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από έξι χρόνια τηλεοπτικής απουσίας η Μαρίνα Ψάλτη το απόγευμα της Παρασκευής (7-06) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4.

Η ηθοποιός και τελευταία σύζυγος του Γιάννη Φέρτη αναφέρθηκε στο λόγο της απουσίας της, την έντονη επιμονή των δημοσιογράφων να μάθουν τι συμβαίνει με την υγεία του ηθοποιού αλλά και πώς έζησε στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Γιάννης Φέρτης: Ράκος η σύζυγός του, Μαρίνα Ψάλτη – Τα πρώτα λόγια της μετά την κηδεία του

«Ήταν πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια, εξαιρετικά δύσκολα. Έχω 2-3 εξαιρετικούς φίλους και ανά πάσα στιγμή ήταν δίπλα μου στο τηλέφωνο, γιατί κλείστηκα σπίτι μου. Και κυρίως βράχος ακλόνητος η αδελφή μου, η Ιωάννα. Αν δεν είχα την αδελφή μου, δεν ξέρω αν θα ήμουν σε αυτόν τον καναπέ να κουβεντιάζουμε», είπε και συνέχισε:

«Μέσα σε όλο αυτό έχεις και τον φόβο μην κρεμαστείς στα μανταλάκια. Υπήρχε η διαρροή μίας ανάρτησης… και είπα ψέματα και καλά έκανα. Δεν είχε κανένα δικαίωμα το συγκεκριμένο πρόσωπο – δεν θέλω να πω όνομα – να κάνει τη συγκεκριμένη ανάρτηση χωρίς να με ενημερώσει. Άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνα οι δημοσιογράφοι, είχα πάθει 7 εγκεφαλικά, ο Γιάννης ακόμα καταλάβαινε και κόντεψα να τρελαθώ. Το τηλέφωνο χτυπούσε ασταμάτητα. Από μία εκπομπή επέμεναν και τους είπα: δεν ισχύει τίποτα, σας παρακαλώ, αφήστε μας ήσυχους», περιέγραψε η Μαρίνα Ψάλτη.

«Αυτή η ασθένεια είναι πολύ σκληρή. Ο Γιάννης ήταν η αγάπη της ζωής μου. Πολλές φορές γονάτισα, λύγισα, πάθαινα πανικούς, δεν μπορούσα να διαχειριστώ τίποτα. Ζεις καθημερινά ένα θρίλερ. Ο άνθρωπός σου γίνεται κάτι άλλο και είναι πάρα πολύ σκληρό», τόνισε

Δες το απόσπασμα

Ξένια Καλογεροπούλου: Συγκλονισμένη με την απώλεια του Γιάννη Φέρτη – «Η μισή ζωή μου…»

Μαρίνα Ψάλτη: Όταν η σύζυγoς του Φέρτη απάντησε τηλεοπτικά για το Αλτσχάιμερ

Γιάννης Φέρτης: Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη 4 χρόνια πριν – «Από βλακεία δεν έκανα παιδιά»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό